از بازاریابی محتوایی به عنوان یک صنعت پرسود یاد میشود. با گسترش شبکههای اجتماعی و پلتفرمهای محتوا، این صنعت پیشرفت زیادی کرده است و نزدیک به 400 میلیارد دلار ارزش دارد. به همین علت کسب و کارها به دنبال استفاده بهینه از این صنعت هستند. باید توجه کنیم که در بازاریابی محتوایی راحتتر میتوانیم با مخاطبان حود ارتباط بگیریم، مخاطبان نیز راحتتر میتوانند ما و کسب و کار ما را پبدا کنند؛ این نکتهای است که بازایابی محتوایی را دارای اهمیت میکند. امروزه این حوزه مداوم در حال تغییر و تحول است و کسب و کارها برای موفقیت در بازاریابی محتوایی باید با این تغییرات همراه شوند. راه موفیقیت در بازاریابی محنوایی پیشبینی ترندهای آینده است.

در این مقاله ما در تیم یوزتک سعی کردهایم ترندهای سال 2020 در بازاریابی محتوایی را بررسی و اصلیترین روندها را به شما معرفی کنیم:
شخصیسازی محتوا
هدف از شخصیسازی محتوا، سازگاری محتوا با سلیقه مخاطب است. با شخصیسازی محتوا میتوان تاثیر بسزایی روی مخاطب گذاشت که این کار برای توسعه برند از اهمیت زیادی برخودار است. وقتی کاربر محتوای بازاریابی ما را دوست داشته باشد، علاقهاش نسبت به خرید بیشتر میشود. امروزه بیشتر فعالیتهای بازاریابی بر اساس محتوای شخصیسازی شدهاست و این نشاندهنده اهمیت شخصیسازی محتوا است.
افزایش اهمیت محتوای بصری
کاربران در فضای مجازی به محتوای تصویری نسبت به محتوای متنی توجه بیشتری دارند. در طی تحقیقات موسسه تحقیقاتی Pew که بر روی افراد بزرگسال در ایالات متحده انجام شد، 69 درصد از افراد به پلتفرم یوتیوب علاقه بیشتری نشان دادند و دلیل این واکنش افراد، اختصاص محتوای ویدیویی به یوتیوب است. این تحقیق به خوبی میتواند نشاندهنده اهمیت محتوای بصری باشد. در جایگاه دوم این تحقیق فیسبوک (امکان بارگذاری هر نوع محتوایی را داراست) و در جایگاه سوم اینستاگرام قرار دارد. نکته جالب این بحث برای ما بازاریابها این است که برای دستیابی به موفقیت شیوههای قدیمی را کنار گذاشته و به دنبال راههای جدیدی باشیم. فضای بازاریابی محتوایی درحال تغییر و تحول است و برای ماندگاری باید خود را با این تغییرات انطباق دهیم.
داستانسرایی
همه ما علاقه به شنیدن داستانهای جداب داریم. داستانسرایی در تصویرسازی از برند نقش مهمی دارد و دلیل این که بسیاری از برندها شکل نگرقتهاند یا عرصه را برای رقیب باز نمودهاند، ناتوانی آنها در داستان سرایی بوده است. استفاده از این نکته باید در قالب طراحی داستانهای کوتاه و جالب باشد تا مشتریان به آن جلب شوند. ویژگی مهم در این داستان، کوتاهی آن است. مشتریان علاقهای به داستانهای بلند ندارند. نکته مهم دیگر، کپی نبون داستان ماست. باید توجه کنیم که ما مجاز به کپیکردن داستانهای دیگر برندها نیستیم چرا که نظر مخاطب با داستان کپی شده جلب نخواهد شد.
اهمیت فناوری جدید در جستوجوی صوتی
بیشتر کارشناسان معتقدند که در سال 2020 مخاطبان به سوی جست و جوی صوتی میروند، تا جایی که در دهه آینده جست و جوی متنی از بین خواهد رفت و اغلب کاربران به سمت جستجوی صوتی و تصویری روی خواهند آورد. دلیل این تغییر راحتی جستجوی صوتی نسبت به جستجوی متنی است.
نقش هوش مصنوعی در بازاریابی محتوایی
در این مورد طی سالهای اخیر مطالعات زیادی صورت گرفتهاست و در دهه آینده، ما کاربرد هوش مصنوعی را به صورت عملی مشاهده خواهیم کرد.
براساس تحقیقات انجام شده توسط موسسه هاروارد بیزینس، در دهه آینده رباتهای چت میتوانند به صورت رو در رو با مخاطب ارتباط بگیرند و این باعث صرفهجویی در زمان مخاطب خواهد شد، چرا که نیاز مخاطب در کمترین زمان پاسخ داده میشود؛ منظور ما از این زمان، بازه چند ثانیه است و دیگر نیاز نیست مخاطب زمان زیادی را در انتظار باشد. این رباتها با توانایی زیاد و زمان اندک محتوای مورد نظر را بررسی خواهند کرد.
یکپارچهسازی استراتژی در شبکههای اجتماعی
در حال حاضر بیشتر برندها در شبکههای اجتماعی فعالیت گستردهای دارند. امروزه پلتفرمهای زیادی درحال فعالیت هستند و با توجه به وسیع بودن آن، باید استراتژی یکپارچه برای شبکههای اجتماعی تعریف کرد. باید با طراحی یک استراتژی خوب و یکپارچه، صدا و اهداف برندمان را به گوش مخاطبان برسانیم و اطمینان حاصل کنیم که این امر انجام میشود. این نکتهای است که باید به آن توجه ویژهای شود. نکته مهم دیگر برای برای گذاشتن محتوا در شبکههای اجتماعی این است که در چه زمانهایی این محتوا منتشر شود. نکته بعدی این است که چه پلتفرمی در شبکههای مجازی برای کسب و کار مناسبتر است و در آخر شخصیسازی محتوای یکچارچهمان اهمیت دارد. توجه به این ویژگی، عامل مهمی برای رشد و موفقیت برند است.
افزایش سطح همکاری برندها
باور غلطی که در زمینه بازاریابی وجود دارد، تعارض منافع میان برندها است، که این باور غلط در دهه آینده از بین خواهد رفت و این موضوع باعث راحتتر شدن فعالیت برندها خواهد شد و فرصتی برای همکاری مشترک و موفقیت فراهم میکند. در این زمینه مشکلات زیادی وجود دارد زیرا بسیاری از برندها، دیگر برندها را رقیب یا حتی دشمن خود میدانند و این نگاه فرصت همکاری مشترک را از بین میبرد. همه برندها محدودیتهایی دارند، همکاری برند فرصت تبادل اطلاعات و گرفتن نتایج بهتر و حتی تبادل مشتریان و مخاطبان را میدهد و برندها از این موضوع سود خواهند برد. این همکاری مشترک در تولید محتوای مشترک نیز صدق میکند. خودتان را به عنوان یک مخاطب در نظر بگیرید؛ وقتی محتوایی را مشاهده میکنید که از دو یا چند برند در آن نام برده شده است قطعا به آن توجه بیشتری خواهید کرد.
ایجاد اهداف و صدای برند به گونهای معتبر
همه ما با شیوههای سنتی بازاریابی مانند تبلیغات بیلبوردی تا به امروز روبهرو بودهایم و هنوز هم این شیوههای تبلیغات را میبینیم. ایجاد یک برند جذاب و معتبر برای مخاطب با استفاده از شیوههای قدیمی کاملا در تضاد است؛ برای این کار باید خلاقیت در شیوههای مورد استفاده داشته باشیم. بازاریابها با توجه به تجربهشان بهترین افراد برای بازاریابی محتوایی هستند و بهترین منتقدها در زمینه بازاریابی محتوایی نیز خود بازاریابها هستند. بنابرین آنها میتوانند ایدههای خوبی در این زمینه بدهند.
امروزه بیشتر افراد در حال فروش محصول یا خدماتی هستند، عامل موفقیت در این زمینه استفاده از راههای جدید و نوین است. بیتردید در آینده پیش رو نقش بازاریابی محتوایی پررنگتر خواهد شد و راه موفقیت ما پیشبینی ترندهای آینده است.
بیشتر افراد بازاریابی محتوایی را خلق محتوای جدید میدانند، در صورتی که ما میتوانیم یک محتوا را به گونهای جذابتر بیان کنیم به طوری که مشتری به آن جلب شود.
نوشته شده توسط:
تیم تولید محتوای یوزتک
هیچ دیدگاهی نوشته نشده است.