هشتگ به طور ساده یعنی برچسب گذاری مطالب برای دستهبندی و به اشتراکگذاری پستها، تا پیامها و پستهایی با موضوع خاص مشخص شود. یک هشتگ میتواند حاصل چند کلمه یا عدد یا عبارت باشد و تمام حروف یا اعداد باید پشتبندِ هم نوشته شود و کاربران میتوانند انواع هشتگ با موضوعات مختلف را ایجاد کند. این مفهوم اولین بار در زبان برنامه نویسی C از آن استفاده شد.
کاربرد هشتگ چیست؟
امروزه با استفاده از هشتگ می توانیم مطلبی را در اینستاگرام و دیگر شبکههای اجتماعی پست میکنیم به گوش افراد بیشتری برسانیم و برای این کار باید استراتژی و درک مطلبی از رویدادها داشته باشیم. موضوع هشتگ در اینستاگرام متفاوت است. استفاده از هشتگ بیشتر در اینستاگرام باعث میشود که افراد بیشتری پست شما مشاهده کنند و پیام شما را بیان کنند و محتوای پست شما بهتر تشخیص داده میشود.
نکاتی که در استفاده از هشتگ باید به آن دقت کرد:
- اگر هشتگ برای هدفی مشخص استفاده میکنیم، بهتر است تا واژههای بهم چسبیده کمی استفاده کنیم. به عنوان مثال به جای #پرسپولیس-قهرمان-فوتبال-ایران بهتر است از #پرسپولیس-قهرمان استفاده کنیم.
- اگر پیج شما شخصی نباشد (Pravite نباشد) و هشتگ خاصی را زیر پست خود استفاده کنید همه افرادی که به دنبال آن هشتگ هستند میتوانند شما را پیدا کنند.
- سعی کنید حداقل از یک هشتگ استفاده کنید. نتایج نشان میدهد که توییتهایی که در آنها حداقل از یک هشتگ استفاده شدهاست ۵۵ درصد از پست های بدون توییت، بیشتر ریتوییت (باز نشر یک پیام) شده اند.
- سعی کنید هشتگ شما با استراتژی و هدف خاصی قرار داده شود.
- سعی کنید هشتگ شما مخاطبان خاصی را مورد هدف قرار دهد.
- هشتگی که برای کسب و کار خود ایجاد میکنید حتما لزوم ندارد که نام برند باشد، می تواند از عباراتی استفاده کنید که به روشنی مفهوم آن برند یا کسب و کار را میرساند.
۳ هشتگ قدرتمند
1. هشتگ محتوا (Content Hashtag)
زمانی از این هشتگ استفاده میکنیم که میخواهیم بین محصول یا خدمت مشتری که قبلا با محصول یا خدمت ما آشنا نبودهاند رابطه برقرار کنیم و ارتباط بین مشتری و محتوا را برقرار کنیم. این هشتگ مشتریان را به محتوای مورد نظرشان وصل میکند. مثلا هشتگهای #روز_خوب یا #غذای_خوشمزه از این نوع هستند.
2. هشتگ مختص برند (Brand Hashtag)
همانطور از اسم آن مشخص است این هشتگ مخصوص برند خاصی است ولی این هشتگ ها لزوما نام خود برند نیستند و میتوانند یک مفهوم و یا حتی یک شعار در مورد برند هستند. زمانی که میخواهیم مشتریان را به برند خود وصل کنیم و کاری کنیم که ما را سریعتر پیدا کنند از این هشتگها استفاده میکنیم. مثلا #زیبا_جادار_مطمئن هشتگ مختص برند امرسان است.
3. هشتگ ترندشده (Trending Hashtag)
زمانی که ما از هشتگهایی که اکنون میان کاربران داغ است و زیاد از آن برای اینکه برندمان دیدهشود استفاده میکنیم به آن هشتگ ترندشده گفته میشود. این هستگ می تواند از هر نوع دو مورد بالا باشد. مثلا در زمان برگزاری المپیک هشتگ #المپیک یک هشتگ ترندشده است.
هشتگ در شبکههای اجتماعی
1. هشتگ در اینستاگرام
استفاده از هشتگهای اینستاگرام باعث افزایش فالوئر میشود و انگیزه شما از گذاشتن آن پست را نشان میدهد. میتوان برای دیدن پستهایی مربوط به موضوعی خاص روی هشتگ موردنظر کلیککرد و نتایج را مشاهدهکرد. سه نوع هشتگ معمولا مورد استفاده قرار میگیرد؛ هشتگ برند ( توضحات مربوط به آن در قسمت بالا گفتهشد)، هشتگ کمپین که در مورد رویداد مهم یا خاص است و در آخر هشتگ توضیح که توضیح بیشتری در مورد آن پست میدهد.
2. هشتگ در فیسبوک
در فیسبوک برخلاف دیگر شبکههای اجتماعی بیشتر صفحهها خصوصی هستند به همین علت وقتی هشتگی را سرچ میکنید نتایج نشان دادهشده بیشتر در مورد سایتهای خبری یا سازمانها یا برندها است.
3. هشتگ در توییتر
هشتگها در توییتر برای جمع آوری مطالب استفاده میشود و توییتهای با یک موضوع در یک جا جمعآوری میشود واگر بخواهید موقعیت جغرافیایی خود را نیز نشاندهید از دو هشتگ استفاده میکنید.
4. هشتگ در تلگرام
اساس هشتگ در تلگرام محتوا است و شما زمانی که زمانی که در تلگرام هشتگ مورد نظر خود را سرچ میکنید میتوانید پستهای مربوط به آن هشتگ را مشاهدهکنید.
نوشته شده توسط:
تیم تولید محتوای یوزتک
هیچ دیدگاهی نوشته نشده است.